Büyük ve Açık Veri Ulusal Kamu Konferansı

Kamuda kullanılan verilerden fayda elde edilmesi, hizmet kalitesinin artırılması, bu verilerden ekonomik ve toplumsal fayda elde edilmesi ancak ve ancak bu verilerin anonimleştirilerek kullanıma açılması ile mümkün olabilecek. Kişisel ve kurumsal verilerden değer elde etmek kadar bu verilerin mahremiyeti ve güvenliği de bir o kadar önemli ve hassasiyet gösterilmesi gereken bir konu.

Açık Verinin kullanımının gerekliliği önemi ve bu veriye güvenlik sorunu oluşturmadan nasıl faydalanabileceğimiz hususlarda yapılacak etkinlik  8 Mart 2017 Çarşamba günü Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu Başkanlığı Seminer Salonunda  yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için;

www.acikveriturkiye.org
www.acikveriturkiye.org

Önceki TBD'den Ar-Ge, İstihdam ve Verimlilik Ödülleri
Sonraki Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı

Benzer Yazılar

Sektör Toplantı ve Haberleri 0 Comments

ATSO’da “Kalkınmada Sanayi 4.0’In Rolü” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) “Kalkınmada Sanayi 4.0’ın Rolü” konulu bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 24. Grup (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri)

Sektör Toplantı ve Haberleri
Sektör Toplantı ve Haberleri 0 Comments

ATS0’da Sanayinin Geleceği Konuşuluyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), “Kalkınmada Sanayi 4.0’ın Rolü” bilgilendirme toplantısına evsahipliği yapacak. 24 Şubat Cuma günü ATSO’da “Kalkınmada Sanayi 4.0’ın Rolü” konulu bilgilendirme toplantısı yapılacak. Etkinlik öncesinde ATSO