Kayseri’yi Wolfcity turnuvası heyecanı saracak

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Türkiye Kupası 2017 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları Türkiye’nin farklı şehirlerinde takımları bir araya getiriyor.
Wolfcity Turnuvası’nın yedinci ayağı 22 Temmuz 2017 tarihinde Kayseri’de düzenlenecek. 20 takımın mücadelesine sahne olacak turnuvayı kazanan takım, 2 bin 500 TL’lik ödülün de sahibi olacak.
Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 9 farklı ilinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın yedinci ayağını 22 Temmuz 2017 tarihinde Kayseri’de Prestij İnternet Kafe’de gerçekleştirecek. Wolfcity Kayseri Turnuvası’na 20 takım – 100 oyuncu katılarak 2 bin 500 TL’lik ödüle ulaşmak için mücadele edecek.
Turnuvalar 9 şehirde düzenleniyor
Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, Bursa, Gaziantep, Ankara, Adana, Antalya, Trabzon, Kayseri, İzmir ve İstanbul olmak üzere 9 şehirde Wolfteam Türkiye Kupası 2017 kapsamında Wolfcity Turnuvası düzenliyor.
200 bin TL’lik ödül havuzu
Kayseri’de düzenlenecek turnuvada başarılı olacak oyuncu ve takımlar, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2017 finallerinde mücadele etme imkanı kazanacak. Toplam ödül havuzunun 200 bin TL’ye ulaştığı 2017 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.
Kayserili Wolfteam oyuncuları yarışacak
Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz, Netmarble olarak Türkiye’de gençlere e-spor aracılığıyla istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyleyerek, “PC tarafında Wolfteam, mobil tarafında Paramanya ile Türkiye’nin farklı illerinde e-spor turnuvalarını düzenlemeye 2017 yılında da devam ediyoruz. Gittiğimiz her ilde e-sporculardan gördüğümüz yoğun ilgiyi Kayseri’de de yaşayacağımıza inanıyorum. Kayserili Wolfteam oyuncularının tutkuyla mücadele edip heyecanlarını seyircilere de aktaracağını düşünüyorum. Turnuvalara katılacak tüm takımlara ve oyunculara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Benzer Yazılar
Türk Keneşi & Dünya Telekomünikasyon ve Bilgi Toplumu Günü Etkinliği
Türk Keneşi & Dünya Telekomünikasyon ve Bilgi Toplumu Günü etkinliği 17 Mayıs 2017 Tarihinde, İstanbul Çırağan Palace Kempinski Otelde gerçekleştirilecek. 113
E-Fatura ve E-Defter kullanıcı sayısı 121 bin 875’e ulaştı
Türkiye’de e-fatura kullanan 62 bin firma bulunuyor. E-defter uygulamasına kayıtlı mükellef sayısı 59 bin 875’e, e-arşiv fatura kullanan firma sayısı ise 6 bin 500’e yükseldi. 2017 yılı sonuna kadar 10
“Netaş-BAU Techno Academy” ilk mezunlarını verdi
Türkiye’nin dijital geleceğinin mimarı Netaş’ın Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile ortaklaşa yürüttüğü “Netaş-BAU Techno Academy Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı” ilk mezunlarını verdi. Sektörde 50 yılı geride bırakan



Rahmi AKTEPE
Ahmet PEKEL
İ. İlker TABAK
Emeritus Prof. Dr. Tuncer ÖREN
Koray ÖZER
Mehmet Ali İNCEEFE
Ersin TAŞÇI
Sedef ÖZKAN
Serap Bilgiç AKTEPE
Dr. Aydın KOLAT
Selçuk ÖZDEMİR
Murat GÖÇE
Füsun SARP NEBİL
Osman COŞKUNOĞLU
Dr. Cenk TEZCAN
Eymen GÖRGÜLÜ
Prof. Dr. Türker KILIÇ
Yiğit ERGİN
Gürkan ÖZOCAK
Buğra AYAN
Nezih KULEYİN
Kaya KILAN