SON Mühür TV’nin “Gün Başlıyor” Programına Katıldık

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Başkanı Rahmi Aktepe SON Mühür TV’nin “Gün Başlıyor” Programına Canlı Yayın Konuğu Oldu.  Aktepe, 6’ncısı düzenlenen “Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı” hakkında konuştu.

1971’de kurulan TBD’nin o dönemden hukukun bilişimle harmanlanacağını düşünerek bu etkinlikleri yaptığını vurgulayan Aktepe; “E-İmza, KVKK, e-Devlet projelerinde aktif olarak yer aldık. 2002’de yaptığımız bilişim şuralarında üstünde durduğumuz en önemli konu hukuk oldu. Yeni toplum düzeninde, bilişim yasalarıyla yönetilme arzusuna sahibiz” şeklinde konuştu.

Aktepe, TBD’nin siber güvenlik konusunda yaptığı çalışmalardan, Kobilerin farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlenen projelerden bahsederken Türkiye Bilişim Derneği’nin kurulduğu yıldan bu yana geçen 50 yıllık süreçte birçok konuda öncü niteliğinde bir yer edindiğinin altını çizerek “Teknoloji Üreten Türkiye” sloganıyla yol almaya devam edeceğini vurgulayarak sözlerini tamamladı. (23.09.2021)

Önceki TBD Genel Başkanı Rahmi Aktepe Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran’ı Makamında Ziyaret Etti
Sonraki TBD'den Ankara Kent Konseyi'ne Ziyaret

Benzer Yazılar

Genel

TBD 20. Bilimkurgu Öykü Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından 35. Ulusal Bilişim Kurultayı (Bilişim 2018) 21-22 Kasım 2018 tarihleri arasında “Dijital Ekonomi ve Ötesi” ana teması ile Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre’de gerçekleştirildi.