TBD Merkez İcra Kurulu 2022 yılı çalışmalarını planlamak üzere ilk toplantısını gerçekleştirdi
Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Merkez İcra Kurulu 2022 yılı çalışmalarını planlamak üzere ilk toplantısını Ankara Meyra Palace Oteli’nde Hibrit olarak gerçekleştirdi.
Ankara dışında olan üyeler toplantıya çevrimiçi olarak katıldı. Merkez İcra Kurulu yeni katılan üyelerle tanıştıktan ve 2021 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler ve projeler gözden geçirildikten sonra 6 saat süren kahvaltılı toplantıda küresel gelişmeler, yerli teknoloji üretimi, yeşil mutabakat, yazılım ihracatı, Dijital Türkiye Endeksi çalışmaları başta olmak üzere güncel konular tartışıldı.
Verimli geçen toplantı sonrası görev dağılımı yapılarak toplantı sona erdi. (5 Eylül 2021)
Benzer Yazılar
TBD Başkanı İlker Tabak Dünya gazetesinden Hüseyin Gökçe’nin “Ankara Sohbeti” adlı köşesinde yer aldı.
TBD Başkanı İlker Tabak Dünya gazetesinden Hüseyin Gökçe’nin “Ankara Sohbeti” adlı köşesinde yer aldı. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan İlker Tabak, Dünya gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit B. Parlak ve Ankara Haber
Türkiye’de İnternet 23. Yaşında
Türkiye’de İnternet 23.yaşını kutluyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de 15 sivil toplum kuruluşunun bulunduğu Bilişim STK Platformu tarafından 11-24 Nisan tarihleri arasında “İnternet Yaşamdır!” sloganıyla İnternet Haftası etkinlikleri