3. Turizm Teknolojileri Günü

TBD Antalya Şubesi tarafından Turizm Teknolojileri Gününün bu sene 3.sü, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 09:00’da Antalya / Hotel SU otelinde gerçekleştirilecek.

Turizm sektörünü ve bilişim profesyonellerini buluşturan etkinlikte , “Bilişim Teknolojilerin Geleceği”, “Siber Güvenlik”, “Yerli Bilişim Endüstrisi’nin geliştirilmesi ve Milli Yazılımlar”, “Turizmde Dijitalleşme”, “Veri Güvenliği”, “Turizm Yazılımları” gibi konular detaylı bir şekilde ele alınarak “Lider ve Güçlü Antalya” için Bilişim alanında atılması gereken adımlar, strateji ve politikalar tartışılacak.

 

Önceki Dünyada Bir İlk: LCW SENSE
Sonraki Türk Telekom’dan G-20Y’ye Önemli Katkı

Benzer Yazılar

TBD Haberleri 0 Comments

Bilişim 2016 TBD 33. Ulusal Bilişim Kurultayı Sonuç Bildirgesi

Türkiye Bilişim Derneği tarafından 1976’ dan bu yana düzenlenen TBD Ulusal Bilişim Kurultaylarının 33. sü , “Bilişim ve Demokrasi” ana temasıyla 8 – 9 Aralık 2016tarihinde Sheraton Ankara Hotel &

TBD Haberleri

“Dijital Hayat Programı”nın Konuğu Rahmi Aktepe’ydi

Bilal Eren’in hazırlayıp, Cumhurbaşkanlığının Dijital Dönüşüm Ofisinin sunduğu Dijital Hayat programına bu hafta Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanımız Rahmi Aktepe konuk oldu. Aktepe; – Türkiye Bilişim Derneği Ne Zaman Kuruldu?

TBD Haberleri 0 Comments

Sabit Fikir Dergisi : “Türkçede Bilimkurgu Yapıtlarının Sayısını Artırmak”

TBD’nin Bilimkurguya verdiği değer Sabit Fikir Dergisinden Ceyhan Usanmaz’ın  köşesinde… İlgili habere sabitfikir adresinden ulaşabilirsiniz. 78