TBD Bilişim Meydanı Sonuç Raporu

Değerli Bilişim Sektörü Paydaşları,

29 Mayıs 2020 tarihinde saat 16:00-18:00 saatleri arasında “TBD Bilişim Meydanı” Etkinliği yaklaşık 300 kişinin katılımı ile “Yeni Normalde Kamu ve Özel Sektör Buluşması” ana temasıyla TBD Genel Başkanı Rahmi AKTEPE Moderatörlüğünde Adalet ve Kalkınma Partisinden Dr. Osman COŞKUN, Cumhuriyet Halk Partisinden Onursal ADIGÜZEL, Milliyetçi Hareket Partisinden Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA, İyi Partiden Yiğit KARAKIŞ ve Bilişim Sektörünü temsilen Abdullah Raşit GÜLHAN, Akın SERTCAN, H. Vedat USLU, Mehmet YILMAZER ve Tolga BİZEL‘in katılımları ile sanal ortam üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu etkinliğimiz, Bilişim Sektörünün COVID19 Salgını ile mücadele sürecinde ve öncesindeki sorunlarının insan, süreç, teknoloji, yatırım, istihdam ve destekler eksenin de tartışıldığı ve ortak aklın oluşturulmasında kamu, özel sektör, üniversite ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin buluşma noktası olmuştur.

Etkinlikle ilgili hazırlanan “TBD Bilişim Meydanı Sonuç Raporu”na www.tbd.org.tr/tbd-bilisim-meydani-sonuc-raporu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Türkiye Bilişim Derneği
Yönetim Kurulu Adına

Önceki TBD’den Eski Bakan Elvan’a Ziyaret
Sonraki Bilişimle Girişimci Kadın Sohbetlerinde; “Digital Tarımda Kadın Eli”

Benzer Yazılar

TBD Haberleri 0 Comments

Türkiye Bilişim Derneği uzun yıllardır sahip olduğu kurumsal yapısını ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alarak taçlandırdı.

TBD 5253 Sayılı Dernekler Kanunu ve Dernek Tüzüğü maddelerine uygun olarak üyelerin gelişimini sağlamak, bilişim konusunda tüm kesimlere katkıda bulunmak ve Kamu Yararına Dernek statüsünde hizmetler yürütmek kapsamında ISO 9001:2008