E-GÜVEN, E-Dönüşümün Rolünü İstanbul Bilişim Kongresi’nde Anlatacak
E-GÜVEN’in ana sponsorluğunda Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi’nin birlikte düzenleyeceği İstanbul Bilişim Kongresi, bu yıl 11’inci kez Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. “Veri Odaklı E-Dönüşümün Ayak Sesleri” teması ile düzenlenecek etkinlikte, çağın ihtiyaçları ve dünyadaki yeni eğilimler ele alınacak.
Bilişim toplumunun oluşmasına katkı sağlayan İstanbul Bilişim Kongresi’nde, teknolojinin hayatımızı nasıl etkilediği, hayatı kolaylaştıran e-dönüşüm çalışmaları ve gündemdeki gelişmeler tartışılacak. Kamu ve özel sektör yöneticilerinin, çalışanlarının, akademisyenlerin ve üniversite öğrencilerinin katılımlarıyla düzenlenecek Kongre, 6 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.
Bilginin ekildiği, biçildiği ve işlendiği yeni bir dünyada yaşıyoruz
E-GÜVEN, bu sene İstanbul Bilişim Kongresi’ne ana sponsor olarak destek verirken, E-GÜVEN İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörü Ayşegül Topoğlu Tüzün kongrede, “Veri odaklı e-dönüşüm” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek. E-imzanın e-dönüşümde kilit rol oynadığını ve çağın gerisinde kalmamanın yenilikçi teknolojilere uyum sağlanarak mümkün olabileceğine dikkat çekecek olan Tüzün, bilginin ekildiği, biçildiği ve işlendiği yeni dünya ile ilgili bilgiler aktaracak. Sanal dünyanın iş yapış süreçlerini hangi yönde ve nasıl değiştirdiğine vurgu yapacak olan Tüzün; başta e-imza olmak üzere, e-dönüşüm, Blockchain, veri güvenliği, sanal gerçeklik ve akıllı nesnelerin interneti konularında yaşanan son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak.
İnsan ve fayda odaklı çözümler rağbet görüyor
İhtiyaçların giderek kişiselleştiği günümüzde, insan ve fayda odaklı hizmet ve çözümler ön planda yer alıyor. Dijital dünyaya adım atan şirketler, yollarına dönüşerek devam ediyor. E-dönüşümün en önemli ve temel basamaklarından olan elektronik imza, kurumsal ve bireysel hayata dokunuyor, işleri ve hayatı kolaylaştırıyor. Çözümleriyle kağıtsız hayatı mümkün kılan, iş hayatında enerji, zaman ve para tasarrufu sağlayan E-GÜVEN, kurumların en değerli hazinesi olan verinin ve emeğin korunmasına da yardımcı oluyor.
Benzer Yazılar
İş Melekleri Yeni Girişimcilik Üssü İTÜ MAGNET’te Buluştu
İş Melekleri Yeni Girişimcilik Üssü İTÜ MAGNET’te Buluştu Kuruluş aşamasını geride bırakmış girişimci firmaların belirli bir ölçeğe gelmelerini destekleyecek; Türkiye girişimcilik ekosistemindeki önemli bir boşluğu dolduracak İTÜ MAGNET’te; böyle bir etkinliğin




Rahmi AKTEPE
Ahmet PEKEL
İ. İlker TABAK
Emeritus Prof. Dr. Tuncer ÖREN
Koray ÖZER
Mehmet Ali İNCEEFE
Ersin TAŞÇI
Sedef ÖZKAN
Serap Bilgiç AKTEPE
Dr. Aydın KOLAT
Selçuk ÖZDEMİR
Murat GÖÇE
Füsun SARP NEBİL
Osman COŞKUNOĞLU
Dr. Cenk TEZCAN
Eymen GÖRGÜLÜ
Prof. Dr. Türker KILIÇ
Yiğit ERGİN
Gürkan ÖZOCAK
Buğra AYAN
Nezih KULEYİN
Kaya KILAN