TBD 37. Ulusal Bilişim Kurultayı Açılış Konuşmaları
Genel Başkan Rahmi Aktepe’nin TBD 37. Ulusal Bilişim Kurultayı Açılış Konuşmaları
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih SAYAN, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih KACIR, BTK Başkanı Ömer Abdullah KARAGÖZOĞLU, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) 2. Başkan Cabir BİLİRGEN, Haberleşme Genel Müdürü Gökhan EVREN, Milli Teknoloji Genel Müdürü Zekeriya ÇOŞTU, kamu, özel sektör ve üniversitelerimizin yöneticileri, öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bilişim uzmanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen Kurultayda; alanlarında söz sahibi otuzaltı (36) uzman katkı vermiştir.
Kurultay, iki gün boyunca yoğun ilgi görmüş ve 5514 kişi çevrimiçi olarak katılım sağlamıştır.
2514 kişi sanal stantları ziyaret etmiş, 1. gün 1988 ve 2. gün 1930 olmak üzere toplam 3918 kişi ise konferans salonundan etkinliğe ait yayınları canlı olarak izlemiştir.
Benzer Yazılar
TBD 18. Bilimkurgu Öykü Yarışması Başlıyor.. “Haydi Düş Başına!”
Haydi Düş Başına! Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Bilimkurgu Öykü Yarışması’nın on sekizincisini düzenleniyor. On yedi yıldır jürisi, ödülleri, katılımcısı, istikrarı ve ciddiyetiyle ülkemizin önde gelen bilimkurgu platformlarından biri haline gelen
TBD 50. Yıl Anıtkabir Ziyareti
22 Nisan 1971 Yılında kurulmuş olan Türkiye Bilişim Derneğinin bu sene 50. yılını kutluyoruz. 22 Nisan 2021 Perşembe Saat 11:30’da ATA’mızı ziyaret ederek mozoleye çelenk koyacağız. Tüm üyelerimizi ve