TBD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Sunay ve TBD Kadın Çalışma Grubu Koordinatörü Suna Öztop ANGİKAD’ı Ziyaret Etti
7 Şubat 2018
Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan SUNAY ve TBD Kadın Çalışma Grubu Koordinatörü Suna ÖZTOP, Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği ANGİKAD Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
Toplantıda TBD Ankara Şubesi tarafından yürütülmekte olan “Bilişimle Girişimci Kadın Projesi”nin tanıtımı yapıldı. Kadınlarımızın bilgiye dayalı sermayelerini bilişim teknolojilerini kullanarak bulundukları ortamdan ticari kazanca dönüştürülebilmeleri amacıyla hazırlanan Bilişimle Girişimci Kadın (BGK) Projesinde ANGİKAD yönetimi ile işbirliği konusunda mutabakata varıldı. Özellikle projenin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ANGİKAD yönetimi projenin tanıtımına katkıda bulunacaklarını ifade etti.
Benzer Yazılar
TBD Bilişim Haftasını Kutluyor
Bilişim Haftası Kutlu Olsun! 7
BENGÜTÜRK TV Teknoloji ve Gelecek Programı’nda “Bulut Bilişim ve Veri Merkezleri” Konuşuldu
BENGÜTÜRK TV Teknoloji ve Gelecek Programı’nın 17. bölümünde “Bulut Bilişim ve Veri Merkezleri” masaya yatırıldı. Programın konukları Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Bilişim Standartları Platformu Başkanı ve Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi