TBD ile Hacettepe Üniversitesi Mezunlar Derneği Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
TBD ile Hacettepe Üniversitesi Mezunlar Derneği (HÜMED) arasında işbirliği protokolü imzalandı
14 Eylül 2017 tarihinde TBD Genel Başkanı Rahmi Aktepe ve HÜMED Yönetim Kurulu Başkanı İ.İlker Tabak’ın katımı ile işbirliği protokolü imzalandı.
Bu protokolün amacı TBD ve HÜMED arasındaki bilimsel etkinlikler, araştırma, meslek içi eğitim konularındaki anlayışlarını karşılıklı ilgileri çerçevesinde ve her iki kuruluşun üyeleri, eğitmenleri, çalışanları ve öğrenci üyeleri arasındaki ilişkileri teşvik etmek, işbirliği çalışmalarının sonuçlarının ortak kullanımını sağlamak, tarafların bilimsel amaçlı organizasyonlardaki deneyimlerini birbirlerine aktarmak.
Söz konusu protokol ile taraflar ortak bilimsel etkinlikler (sempozyum, kongre, kurultay, çalıştay gibi), meslek içi eğitim faaliyetleri, bilimsel ve teknik yayınların paylaşımı, teknik mevzuat çalışmaları ve ortak mesleki bilgi paylaşımı konularında işbirliği yapacaklar.
Benzer Yazılar
Şehit ve Gazi Çocuklarına Kodlama Eğitimi Verildi
Türkiye Bilişim Derneği (TBD)’nin 21-22 Kasım’da Ankara’da düzenlediği 35. Ulusal Bilişim Kurultayında “Microsoft’la Kodlama Eğitimi” başlığıyla iki gün boyunca şehit ve gazi yakınları ile dezavantajlı bölgelerden gelen çocuklara kodlama eğitimi




Rahmi AKTEPE
Ahmet PEKEL
İ. İlker TABAK
Emeritus Prof. Dr. Tuncer ÖREN
Koray ÖZER
Mehmet Ali İNCEEFE
Ersin TAŞÇI
Sedef ÖZKAN
Serap Bilgiç AKTEPE
Dr. Aydın KOLAT
Selçuk ÖZDEMİR
Murat GÖÇE
Füsun SARP NEBİL
Osman COŞKUNOĞLU
Dr. Cenk TEZCAN
Eymen GÖRGÜLÜ
Prof. Dr. Türker KILIÇ
Yiğit ERGİN
Gürkan ÖZOCAK
Buğra AYAN
Nezih KULEYİN
Kaya KILAN