TBD Heyeti, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Başkanı Rahmi Aktepe, Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Süer, İcra Kurulu Başkanı Aydın Kolat ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı İ. İlker Tabak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ ı makamında ziyaret etti.

26 Eylül 2019 günü yapılan görüşmede “Toplum için Bilişim Evi” kurulması, Ankara’ da geniş kapsamlı Bilişim Festivali düzenlenmesi, şeffaf belediyecilik için etik konularda çalışmalar yapılması ve EGO özelinde hat ve işletme optimizasyonuna yönelik ortak çalışmalar yapılması konularında karar verilmiştir.

Toplantıda akıllı şehir uygulamalarında, yenilikçi teknolojilerin kullanımına yönelik olarak TBD ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği yapması kararı almıştır.

 

Önceki Kamu-BİB’22 – Bimy’26 Bütünleşik Etkinliği
Sonraki TBD ve TC-İŞGED Arasında Protokol İmzalandı

Benzer Yazılar

TBD Haberleri

2018 Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi Ankara’da Yapıldı

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile işbirliği içerisinde, Bilgi Güvenliği Derneği tarafından desteklenen “Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi” 13 Şubat 2018 tarihinde BTK Konferans Salonu’nda düzenlendi. 74

TBD Haberleri 0 Comments

İlker Tabak Business Life Dergisi’nin “İş Dünyası İş Başında” adlı özel dosyasında

Business Life Dergisi’nin ‘İş Dünyası İş Başında’ adlı özel dosyasında Başkanımız İlker Tabak’ın 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında yaptığı açıklama, ekonomi ve iş dünyasının önde gelen isimleri TÜSİAD Başkanı Canan